Har du spørgsmål? Ring idag på
6597 6286

Vinduer og Døre

Hos Bregnør Byg er vi specialister i at montere døre og vinduer, og vores team af professionelle veluddannede fagfolk står altid til rådighed for dig. Vi har gennem mange år monteret nye vinduer og døre, så vi er godt rustede til at vejlede dig, så du får den vindues- og dørløsning, der passer bedst til dig og dit hus.

Som autoriseret Velfac vinduesmontør er udskiftning af vinduer og døre i området omkring Kerteminde, Munkebo og Odense og Nyborg vores helt store ekspertiseområde.

Vi har gennem mange år håndteret både store og små opgaver for kunder, der har ønsket en professionel fagmand til at håndtere udskiftningen af døre og vinduer. Vi har specialiseret os i at levere kundetilpassede løsninger, så hvis du mangler inspiration eller et godt tilbud, er vi altid klar med professionel rådgivning og fornuftige priser.

Lad os hjælpe dig med at finde de perfekt vinduer og døre

Er din varmeregning blevet for høj? Trænger dit hus til at blive frisket lidt op? Er dine vinduer utætte, slidte og gammeldags? Kan du svare Ja til disse udsagn, så går du nok med tanker om at få helt nye vinduer og døre monteret i dit huset.

Der er rigtigt god økonomi i, at udeskifte dine gamle umoderne, utætte og dårligt isolerende døre og vinduer med nye energibesparende døre og vinduer.

Vi kan løse opgaven, hvad enten det er vinduer af træ, træ/alu eller plast, og vi har kompetencerne til at håndtere glasarbejde og udskiftning af termoglas. I samråd med dig finder vi frem til den løsning, der bedst matcher dine ønsker og behov.

Hos Bregnør Byg ApS har vi fokus på helheden, hvilket betyder, at vi går højt op i, at resultatet skal passe til bygningens arkitektoniske stil.

Efter mange år i branchen ved vi, at solide resultater kræver dygtige leverandører. Derfor samarbejder vi med nogle af de bedste spillere på markedet inden for vinduer.

Kontakt Bregnør Byg nu, vi står altid til rådighed for både nye og eksisterende kunder, og giver den bedste og mest professionelle vejledning, når det gælder vinduer og døre. Ring på Tlf.: 65 97 62 86 eller send os en e-mail på mail@bregnor-byg.dk for yderligere information eller for et uforpligtende tilbud på døre og vinduer – Vi kører typisk ud i området omkring Munkebo, Kerteminde og Odense.

Nogle af vores referencer

Flere cases

  • Total renovering Kerteminde kirke
  • Kerteminde præstebolig
  • Tagrenovering Klarskovgods
  • Vindues udskiftning Boligforeningen Grønløkken
  • Sommerhuse Kerteminde
  • Nyopførelse af murmester villa Bregnør
  • Terasse projekt Munkebo

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet


Vi har over 175 likes på vores Facebook

Kontakt informationer

Bregner Byg ApS - Smedeløkken 13, 5330 Munkebo
Telefon: +45 65 97 62 86
mail@bregnor-byg.dk

Samarbejdspartnere vi er stolte af