Er din varmeregning blevet for høj? Trænger dit hus til at blive frisket lidt op? Eller er dine vinduer utætte, slidte og gammeldags? 

Som autoriseret Velfac vinduesmontør, er udskiftning af vinduer og døre i området omkring Kerteminde, Munkebo, Odense, langeskov og Nyborg vores helt store ekspertiseområde. 

Udskiftning af vinduer og døre

Vi forestiller os, at du enten søger nye vinduer til dit 70ér eller 60ér hus, montering af vinduer i træhus eller måske i et nyere hus. Ligegyldigt behovet så er vi din ekspert på området.

Hos Bregnør byg er vi specialister i udskiftning og montering af nye vinduer, med henblik på at hjælpe dig på vej med den bedste løsning, der matcher dine ønsker og behov. 

Det kan vi love dig, da vi igennem mange år har specialiseret os i kundetilpassede løsninger. Derfor står vi altid klar med personlig rådgivning, såfremt du mangler inspiration, eller bare et godt tilbud med fornuftige priser på vinduer inklusiv montering. 

Vi kan løse opgaven om det er vinduer til træhus, alu eller plast, montering af velux vinduer eller hvis behovet er noget helt tredje, finder vi på den bedste løsning for dig og dit hjem. 

Hos Bregnør Byg har vi fokus på helheden, hvilket betyder, at vi går højt op i at resultatet matcher den designmæssige stil af bygningen, om det så er nye vinduer til nye eller gamle huse, så kan vi stå for monteringen hertil. 

Hvad koster monteringen af nye vinduer og døre inklusiv montering?

Hvis du er interesseret i at få et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os nu. Vi står altid til rådighed overfor både nye og eksisterende kunder, og kører gerne ud i området omkring Munkebo, Kerteminde og Odense, hvor vi tilbyder den bedste og mest professionelle vejledning, når det gælder udskiftning og montering af vinduer og døre.

Ring på tlf. 65 97 62 86, eller send os en mail på mail@bregnor-byg.dk for yderligere information. Vi vil med garanti besvare alle spørgsmål du må holde inde med, og komme frem til en overkommelig pris på dine nye vinduer inklusiv montering.