Montering af vinduer og døre i Kerteminde, Odense og Nyborg

Er din varmeregning højere end den plejer at være? Er dit hus ved at se slidt og træt ud? Er dine vinduer utætte og gamle og har du brug for hjælp til montering af vinduer og døre? 

Hvis du kan svare ja til et af disse spørgsmål, så er det måske på tide at overveje en udskiftning af dine vinduer og døre. Heldigvis kan vi hjælpe dig. Bregnør Byg er din autoriserede Velfac vinduesmontør i området omkring Kerteminde, Munkebo, Odense, Langeskov og Nyborg.

Vi har mange års erfaring med udskiftning og montering af vinduer og døre, og vi er specialister i at finde den bedste løsning til netop dine behov og ønsker.

Kontakt os og hør mere

Vi kan stå for montering af vinduer og døre i alle bygninger

Vi har ekspertise i montering af vinduer og døre i både ældre og nyere huse. Uanset om du har brug for vinduer til et 70'er eller 60'er hus, træhus eller et nyere hus, kan vi hjælpe dig med den bedste løsning. Vi har også erfaring med montering af Velux vinduer og andre typer af vinduer og døre i alle materialer.

Vi tilbyder altid personlig rådgivning, så du kan være sikker på at få den bedste løsning til netop dit hus. Vi lytter til dine ønsker og behov, og vi hjælper dig med at finde den løsning, der passer bedst til din bolig og din økonomi.

Vi arbejder med vinduer og døre fra forskellige leverandører

Hos Bregnør Byg kan vi levere døre og vinduer fra en række af forskellige leverandører såsom:

Du kan få inspiration ved at klikke på leverandørernes navne. Du er også meget velkommen til at tage et kig i vores eget galleri.

Referencer og idéer

Kundetilpassede løsninger med montering af vinduer og døre

Hos Bregnør Byg er vi specialister i udskiftning og montering af vinduer og døre, med henblik på at hjælpe dig på vej med den bedste løsning, der matcher dine ønsker og behov. 

Det kan vi love dig, da vi igennem mange år har specialiseret os i kundetilpassede løsninger. Derfor står vi altid klar med personlig rådgivning, såfremt du mangler inspiration, eller bare et godt tilbud med fornuftige priser på vinduer inklusiv montering. 

Fordele ved montering af vinduer og døre

At få monteret nye vinduer og døre i dit hjem kan have mange fordele. Først og fremmest kan det resultere i en reduktion af din varmeregning, da de nye vinduer og døre vil være mere energieffektive og bedre isolerede end de gamle. Dette kan spare dig for penge på længere sigt, samtidig med at det også er godt for miljøet.

Derudover kan det også give dit hjem et friskt og moderne udseende, hvilket kan øge ejendommens værdi, hvis du på et tidspunkt ønsker at sælge den. Hvis du har et ældre hus, kan montering af nye vinduer og døre også være med til at bevare husets autentiske stil samtidig med, at du får gavn af moderne isoleringsteknikker og bedre lydisolering.

En anden fordel ved montering af nye vinduer og døre er, at det kan reducere støjniveauet i dit hjem, hvis du bor i et trafikeret område eller ved en støjende vej. De nye vinduer og døre vil have en bedre lydisolering end de gamle, hvilket kan resultere i en mere rolig og behagelig indendørs atmosfære.

Kontakt os og få et godt tilbud på dine nye vinduer og døre

Hvis du er interesseret i at få et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os nu. Vi står altid til rådighed overfor både nye og eksisterende kunder, og kører gerne ud i området omkring Munkebo, Kerteminde og Odense, hvor vi tilbyder den bedste og mest professionelle vejledning, når det gælder udskiftning og montering af vinduer og døre.

Ring til os på telefon 65 97 62 86 eller send os en e-mail på mail@bregnor-byg.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular.

Vi vil med garanti besvare alle spørgsmål du må holde inde med, og komme frem til en overkommelig pris på dine nye vinduer inklusiv montering. Vi glæder os til at høre fra dig